Goud van Oud bij Voetbalvereniging Kwiek ’78: Ajax wint, maar het doel is bereikt

Afgelopen vrijdag vond bij Voetbalvereniging Kwiek ’78 een bijzondere benefietwedstrijd plaats tegen oud-toppers van AFC Ajax. De wedstrijd stond in het teken van het inzamelen van geld voor Stichting Wonen Bij Anders. Deze stichting had vooraf via het platform Samen voor de Buurt, een initiatief van RegioBank, een succesvolle crowdfundingcampagne gehouden om deze avond mogelijk te maken. Braas & Partners BV, zelfstandig adviseur van RegioBank, speelde hierin een belangrijke rol.

Niet alleen op organisatorisch vlak, maar ook op het veld was Braas & Partners goed vertegenwoordigd. Donny de Vos en Alex Hulst maakten onderdeel uit van het Team Bij Anders, samen met Rick van Veenen van DiVerz!. Ondanks de kracht van Ajax, dat met 1-10 won, leverde het team van Bij Anders een memorabele prestatie. Eén speler zal ongetwijfeld goed geslapen hebben, na een doelpunt tegen niemand minder dan Ronald de Boer.

De avond werd vastgelegd door Patrick Vischschraper, schadebehandelaar bij De Jong Assurantiën en fervent fotograaf. Collega Peggy Giling-Poland zorgde met haar muzikale optreden voor een sfeervolle omlijsting van de avond. Dit evenement onderstreept niet alleen de verbondenheid binnen de NDB Groep, maar laat ook zien dat samenwerking en talent op diverse fronten resultaat opleveren. 𝗪𝗶𝗹 𝗷𝗲 𝗼𝗼𝗸 𝘀𝗮𝗺𝗲𝗻 𝘀𝗰𝗼𝗿𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗷𝗲 𝗰𝗼𝗹𝗹𝗲𝗴𝗮’𝘀? Bekijk dan de actuele vacatures op 👉 werkenbijndb