Huttendorp Avenhorn – De Goorn: Een Magisch Avontuur vol Waterpret en Bouwplezier

Het Huttendorp Avenhorn – De Goorn is onlangs afgerond en was een groot succes. In het Dorpsbos van Avenhorn genoten de kinderen van een magisch avontuur met spetterende activiteiten zoals waterglijbanen, bootjes bouwen, leuke spelletjes en natuurlijk het bouwen van hun eigen hutten.

Dit jaar stond het huttendorp volledig in het teken van waterpret. De eerste vergaderingen met het jeugdbestuur, het bestuur en de koningen hadden al voor een overvloed aan enthousiasme en nieuwe ideeën gezorgd. Elk jaar wordt er gekeken hoe het huttendorp verder verbeterd kan worden met nieuwe initiatieven, en ook dit jaar zijn er weer volop plannen uitgevoerd om het evenement mooier en leuker te maken.

Het team van Braas & Partners, zelfstandig adviseur van RegioBank, was dinsdag aanwezig met een Pannaveld en het fantastische Wervelwindspel. Deze activiteiten hebben extra plezier en spanning toegevoegd voor de deelnemers.

Het Huttendorp Avenhorn – De Goorn bracht veel avonturen en bouwplezier in het Dorpsbos. De deelnemers genoten volop en kijken nu al uit naar volgend jaar!